exposició-oficines-cobertes-teulades-gilteulades
oficines-exposició-teulades-cobertes-gilteulades

Empresa

Gilteulades, som una empresa de Vic dedicada a la instal·lació i venda de tot tipus de cobertes i façanes.
T’assessorem, elaborem, i muntem tot tipus de cobertes, façanes, tancaments, estructures, naus industrials, granges, etc.
Disposem d’arquitectes qualificats per estudiar i valorar qualsevol tipus de projecte, així com tècnics a peu d’ obra gestionant el seguiment i assessorament continuat en el moment del muntatge.

Estem especialitzats en:

Tenim unes instal·lacions amb més de 2500 m2 de panells de coberta i façana en estoc, cargolaria, remateria, etc.

També podeu visitar la nostra exposició permanent amb totes les solucions tècniques pels vostres projectes i tots els materials exposats.

Disposem de diverses assegurances, de les quals hi ha la de responsabilitat civil i patronal amb la Asseguradora Mussap amb núm. de pòlissa 1.422.996, i una responsabilitat civil per a la cobertura de la construcció per un import de 3.000.000€, tenint un capital límit per víctima de 300.000€.

D’altra banda, també destaca l’assegurança de responsabilitat civil Post-treballs, amb fins a 12 mesos de finalització de treballs contractats a Materials de Construcció Gil S.L.

També disposem d’un servei de prevenció de riscos laborals gestionats des de la plataforma e-coordina amb accés directe pel client on podrà supervisar la documentació d’obra en qualsevol moment.